Urejanje poševnega vrtnega okolja – dva oblikovalska projekta JMJ Studios

urejanje poševnega majhnega prostora

Pozno zimsko obdobje je pravi čas za začetek oblikovanja krajinskega projekta. Če imate srečo, da imate zunanjo zeleno površino, bi torej lahko razmislili o različnih možnostih, da bi jo februarja marca organizirali, da bi lahko začeli z delom v prvih prijetnih dneh..

Urejanje poševnega vrtnega okolja – dva trendovska projekta za raziskovanje

In prav v tem letnem času vam Deisgnmag ponuja slike in ideje za zunanjo dekoracijo. Pred kratkim smo govorili o zanimivem projektu, ki je bil izveden na vrtu impresivne velikosti. Zanj je bilo značilno, med drugim, da niso okrasni predmeti iz jekla iz kortena. Danes si približamo še eno vrsto krajinskega oblikovanja: terasaste vrtove.

krajinsko oblikovanje poševno krajinsko oblikovanje majhnega prostora

Za natančnejšo preučitev smo izbrali dva zunanja prostora. Oba sta oblikovala in izdelala JMJ Studios. Vsem je skupno njihova velikost in poševna postavitev. Če želite izvedeti več, si oglejte spodnje opise in fotografije !

Urejen poševen vrt z obnovljenimi lesenimi deskami

urejanje poševnega vrta za prihranek prostora

Bil je gerade v?

modni trend pomlad-poletje 2021: blazerModa

Modni trend pomlad-poletje 2021: 13 najboljših modnih trendov, ki jih je treba sprejeti

kako narediti domačo masko za zaščito dihalzdravje in dobro počutje

Kako narediti domačo masko? – Enostavna vadba maske za zaščito dihal

bolečina v želodcu zaradi slepičazdravje in dobro počutje

Bolečine v trebuhu: 16 možnih razlogov za bolečine v trebuhu

Prvi projekt urejanja vrta s poševnimi vrtovi, ki ga danes raziskujemo, je projekt Mill Valley. Režija JMJ Studios leta 2014 pokriva zunanji prostor relativno velike hiše.

Lastniki te hiše so želeli preoblikovati svoje zemljišče, da bi lahko čim bolj uporabljali svoje dvorišče. Na spletno mesto so želeli dodati tudi nove strukture, da bi lahko hkrati povabili več ljudi. Poleg tega so sanjali tudi o prostoru za sprostitev in predelu s travo. To je moralo zadostovati za igre dveh fantov.

oblikovalska zunanjost s kuhinjo

Oblikovalci v studiu JMJ so zato delali na preobrazbi, da bi našli optimalno rešitev za to družino. Njihova zamisel je obsegala poševno urejanje vrta, ki ga dopolnjuje travnato polje in zunanja poletna kuhinja..

V smislu dekoracije so lastniki hiše vztrajali pri sodobnem dekorju. Za JMJ Studios je moral upoštevati tudi vidik tradicionalne hiše, ki je že tam. Prehod med tema dvema deloma je moral biti naraven in eleganten hkrati.

Popolnoma artikulirano poševno urejanje vrta

dekor s poletno kuhinjo

Bil je gerade v?

zanimiva tetovaža vikingovLepota

Pomen Vegvisir: kaj vemo o tem nordijskem simbolu?

ideja za pričesko malega dečkaLasje

Frizura za malega dečka: katero pričesko izbrati za fante v šoli

degradirane ženske laseLasje

Degradirana ženska na srednji dolžini: zakaj se odločiti za ta slog?

Za okrasitev zunanjega prostora je podjetje JMJ Studios dalo prednost predelanim lesenim deskam. Ti so del dekorja na sprednji strani nepremičnine. Z velikim uspehom nadomeščajo tradicionalne lesene ograje.

Plošče so bile zložene tako, da podpirajo robove območij z zemeljskimi deli. Poleg tega so se dekoraterji odločili, da bodo znotraj plošč ustvarili odprtine. Cilj te rešitve je bil vzpostaviti vizualno povezavo.

Da bi k temu dodali, so profesionalci v JMJ Studios naredili tudi nekoliko dvignjeno palubo. Namen te spremembe je bil ustvariti jasnejšo vizualno razliko med jedilnico in drugimi prostori dvorišča. Da bi družina lahko hkrati sprejela več ljudi, so se odločili za neprekinjeno betonsko klop.

Poleg tega je bil preoblikovan že obstoječi glavni vhod. Ta sprememba naj bi vključevala velik, prevelik jekleni sejalnik. Zahvaljujoč temu smo dobili bolj organiziran učinek in bolj artikuliran dekor. Za dvorišče je bil zasnovan betonski in obnovljeni leseni žar z dodatkom vrste kaskadnih mostov, ki vodijo v sproščujoče zdraviliško območje..

Urejanje poševnega vrta v dveh ravneh

oblikovalska terasa s kaminom

Druga hiša, ki jo obiskujemo v tem primeru, je v San Franciscu. Ima dvorišče, ki je bilo predmet nedavnega projekta preobrazbe, ki ga je podpisala Julie Johnson iz JMJ Studios.

poševen vrtni dekor

Bil je gerade v?

Prednosti cinkovih školjkzdravje in dobro počutje

Prednosti školjk: dobre za izdelavo zarodne plazme

Ideja za dekoriranje vrtnega prostora z lastnimi rokamiDeco

Reciklirana in DIY ideja za sodobno in izvirno zunanjo in notranjo dekoracijo

trend kopalk 2019Moda

Trend kopalk 2019 ženska – množica sanj

Zunanji prostor je bil prenovljen in spremenjen v sodoben dvonivojski vrt. Na prvi stopnji projekt pokončnega urejanja vrta vključuje plošče, okrašene z naravnimi kamenčki.

Za optimizacijo prostora na najučinkovitejši način so se strokovnjaki v studiu JMJ odločili za klop, ki poteka vzdolž celotnega zemeljskega dela. Ta je narejen iz lesa in okrašen z nekaj prijetnimi blazinami.

Lesene stopnice omogočajo dostop do prostora na drugi ravni sodobnega vrta. Tu odkrivamo jedilnico na prostem, idealno za jedilnico na prostem.

Osvetlitev v tem delu prostora je integrirana v podporne stene in lesene stopnice. Tako smo lahko dobili popolnoma osvetljen dekor, ne da bi po nepotrebnem neredili teraso..

Prenova hiše daje temu projektu popolnoma nov vidik

poševna postavitev vrta

Hišo, ki je del te nepremičnine, je preuredilo tudi isto arhitekturno podjetje. Tako je stara stavba dobila prizidek. To je bilo postavljeno tako, da se popolnoma uskladi s terasastim vrtom.

Sodobna razširitev doma, ki deluje kot domača pisarna

poševno urejanje vrta

Bil je gerade v?

Muzej Atelier Audemars PiguetNotranja razsvetljava

Dizajnerska zunanja razsvetljava – Linea by BIG – prilagodljiv 3D svetlobni trak

meni za prehrano z vitaminom B12 prehrana ideja zdrava prehranaPrehrana

Vitamin B12: kaj predstavlja in zakaj je pomemben ?

očala kardashian kim styleZnane osebnosti

Kim Kardashian in skrivnost za naslovnico Voguea

Za to so se dekoraterji oprli na sistem drsnih steklenih vrat. Podpisana sta Nanawall. Da bi ustvarili bolj harmonično povezavo med notranjostjo in zunanjostjo, so JMJ Studios spremenili tudi standard hiše. Iz tega sledi, da je zdaj notranjost popolnoma povezana s teraso.

urejanje poševnega vrta in prizidek

Del, dodan gradnji, deluje kot domača pisarna.

domača pisarna po meri

Dekoraterji so se glede na velikost odločili za pohištvo, ki prihrani prostor, v tem prostoru..

hišni prizidek s pohištvom po meri

Ti imajo bela vrata in pokrivajo vse stene na ravni sobe v pritličju. Stenske enote za shranjevanje so podpisane po meri Leonardo.

majhno straniščno stranišče pod stopnicami

Da bi prostor za domačo pisarno postal popolnoma funkcionalen, so profesionalci v studiu JMJ načrtovali tudi majhno sobo, skrito pod stopnicami. Zasnovan je tako, da služi kot WC stranišče in se odlično ujema s preostalim dekorjem.

stranišče z majhnim prostorom

Preobrazba otroške sobe

podstrešna postelja po meri

Drugi del projekta JMJ Studios v tej nepremičnini je bil osredotočen na otroško sobo v hiši. V tem delu bivalnega prostora so se dekoraterji znova zatekli k nasvetom za prihranek prostora.

Zlasti so izkoristili prostornino prostora in opremili medetažno posteljo. Tako ima soba dvojno uporabno površino. Pod posteljo imamo razporejeno pohištvo za shranjevanje in otoman, idealno za trenutke sprostitve.

pohištvo, ki prihrani prostor

Fotografije in oblikovanje Fotografija Catherine Nguyen in Studio JMJ